TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Barbaros Ortaokulu

Haz

Okul sağlığı çalışmları tamamlanmış ve raporlaştırılmıştır.

Haz

Riba anketleri okulumuzda uygulanmıştır.

Haz

Sene sonu okul videomuz instagram adresimizde yayınlanmıştır.

Haz

Okulumuzda RİBA veli anketleri uygulanmış ve öğretmenlerimizce değerlendirilmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmenleriyle 2022-2023 Eğitim öğretim yılında ders kazanımlarının gerçekleşme durumu değerlendirilmiştir.

Haz

Yıl sonu şenliğimizde bir çok aktivite ve yarışmalar düzenledik.

Haz

Öğretmenlermizin yıl boyunca öğrencileri ile yaptıkları etkinliklerden diğer sınıflara örnek olabilecek etkinliklerimizi sergiledik.

Haz

Öğretmenlere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerinin (RİBA) uygulamaları yapıldı.

Haz

Oklumuz sene başında hazırlan Gelişim Planı değerlendirmeleri yapılmaktadır.

Haz

Okul bünyemizde yapılam tüm proje ve etkinliklerin genel değerlendirmedi yapılmış, iyileştirme gereken alanlar belirlenmiştir.

Haz

Değerler eğitimi çalışmalarımız yıl boyu devam etmiş ve yıl sonu faaliyet raporumuz hazırlanmıştır.

May

Bilim insanları tanıtımı yapılmıştır.

May

Eğitim öğretim yılı içerisinde Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında öğretmen ve idarecilerimiz ile okunan kitapların değerlendirilmesi yapılmaktadır.

May

23 nisan bayramımızı kutladı.

okulumuza ait web sitesi : barbarosoo59

instagram : barbaros0059

Okulumuza ait sosyal medya hesabı aktif olarak kullanılmaktadır. Haberler, duyurular, bilgilendirme faaliyetleri yapılmaktadır.